Teerfeest

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • vrijdag 17 januari 2020 09u00 - 23u59
Strijboshof - ACHTERBROEKSTEENWEG 69, 2920 KALMTHOUT
In de voormiddag bezoeken we Dorpshuis De Trapkes in Sprundel, gevestigd in de voormalige St. Joannes de Doperkerk. Die werd in 2013 en 2014 verbouwd tot multifunctioneel gebouw waarin zowel de parochie als Dorpswerk Sprundel hun onderkomen hebben. Na de lunch brengen we een bezoek aan het motormuseum van Stany Wouters. 's Avonds eten we in het Strijboshof.
We vertrekken met de bus aan het Strijboshof om 09.00u.
Wie met de auto komt, zet die zo ver mogelijk achteraan op de parking aub zodat we niet heel de dag de parking bezet houden voor de mensen die in het restaurant komen eten.
In de voormiddag bezoeken we Dorpshuis De Trapkes in Sprundel, net over de grens in Nederland. De voormalige St. Joannes de Doperkerk werd in 2013 en 2014 verbouwd tot een multifunctioneel gebouw waarin zowel de parochie als Dorpswerk Sprundel hun onderkomen hebben. Een erfgoedlocatie, waarin functionaliteit en respect voor het bestaande prachtig gecombineerd zijn en waarin nog steeds kerkdiensten plaatsvinden.
’s Middags schuiven we aan bij het lunchbuffet in het kerkgebouw.
Na de lunch rijden we terug naar Kalmthout voor een bezoek aan het motormuseum van Stany Wouters in de Hilloweg te Achterbroek. Hij verzamelt al sinds de jaren tachtig oude motorfietsen en heeft zich vooral gespecialiseerd in de periode voor 1928! Het merendeel van zijn verzameling bestaat uit motorfietsen van de Belgische merken Sarolea en FN, waarvan hij zelfs enkele unieke exemplaren bezit. In zijn museum vind je ook een collectie oude carbuurlampen, email reclamepanelen, oude oliekannen en nog veel meer.
Rond 19.00 u. worden we terug in het Strijboshof verwacht voor het avondfeest met animatie en muziek

Praktisch

Voor wie
Volwassenen (+18j)
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Kalmthout
Meer weten?
Prijs
€ 25,00
Uitstap en lunch: 25€ / persoon Avondfeest: 25€ / persoon Alle dranken inbegrepen
Reservatie
Reserveren bij je wijkverantwoordelijke ten laatste op 10 januari 2020.
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator