Jeneverwandeling

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • vrijdag 3 januari 2020 19u00 - 23u00
Den Heksenketel - KRUISBOS 17, 2920 KALMTHOUT
Nieuw dit jaar in ons programma is een heuse jenevertocht. We brengen een bezoek brengen aan de Zonnedauwlaan in Wildert. De bewoners van deze straat in het woonbos in Wildert zorgen al voor de dertiende keer op rij voor een bijzondere kerstsfeer in hun straat en dit door hun huis en tuin te versieren met duizenden fonkelende lichtjes.
Nieuw dit jaar in ons programma is een heuse jenevertocht. We gaan een bezoek brengen aan de Zonnedauwlaan (zijstraat van de Huybergsebaan) in Wildert. De bewoners van deze straat in het woonbos in Wildert zorgen al voor de dertiende keer op rij voor een bijzondere kerstsfeer in hun straat en dit door hun huis en tuin te versieren met duizenden fonkelende lichtjes.
Omdat de afstand toch een beetje te ver is om te voet te doen hebben we een tractor met huifkar afgehuurd. We vertrekken om 19.00 u. stipt aan den Heksenketel (Kruisbos 17) waar we ook terug zullen aankomen rond 21.30u. Bij aankomst wacht ons nog een lichte broodmaaltijd met spek en ei. De jenever zal natuurlijk voor, tijdens en na de tocht niet ontbreken.

Praktisch

Vertrek
Kruisbos 17 te Kalmthout
Voor wie
Alle gezinsleden
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Kalmthout
Meer weten?
Prijs
gratis
Reservatie
Voor 1 januari bij Stef Van den Bergh (stefvandenbergh@telenet.be of tel. 03/666.52.51)
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator