Oplossing fietszoektocht

Beste leden en andere deelnemers aan onze fietszoektocht, hierbij vinden jullie de antwoorden op onze zoektocht. Ondertussen heeft de prijsuitreiking al plaatsgevonden en hebben de winnaars die niet aanwezig waren hun prijs ontvangen. Wij hopen dat iedereen genoten heeft van deze activiteit. Zorg goed voor elkaar en jezelf.

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Meer nieuws

Corona virus.

Omwille van het corona virus werden heel wat activiteiten geannuleerd. Andere, waaronder het LG weekend en de kaas- en bieravond werden verplaatst naar 2021. Het is nog steeds niet goed mogelijk om onze gekende activiteiten te organiseren. Daarom hebben we een fietszoektocht georganiseerd die in juli en augustus gereden kan worden.

Annulatie Hoevefeesten 2020.

De kogel is door de kerk. Met pijn in het hart hebben we moeten beslissen om de Hoevefeesten dit jaar niet te laten doorgaan. Te grote onzekerheid, te grote praktische moeilijkheden en te grote financiële en organisatorische risico’s om de welgekende redenen. Ze worden niet verplaatst naar het najaar. Hou alvast 18, 19 en 20 juni 2021 vrij!